Akciós termékek

Régi ár 99 990 Ft
Akciós ár 59 990 Ft
Raktáron
Régi ár 6 990 Ft
Akciós ár 1 990 Ft
Raktáron
Régi ár 34 990 Ft
Akciós ár 24 990 Ft
Raktáron

Üzleti feltételek
Vásárlási feltételek

A vásárlás/megrendelés menete

 

1. Megrendelés: Közvetlenül a importőrtől. Áru raktáron van. 

Online nyitvatartási idő: 0:00 - 24:00 

Magyarországon belül kiszállítás 1-5 munkanap.

Tel: 0630 641 0216 E-mail: nexxbutor@gmail.com

Sunrise Impex Kft - Nexx Bútor

Adóazonosító szám: 12551338-2-43  

Cégjegyzékszám: 01-09-692184

1097 Budapest Gubacsi út 30.

Tel: 0630 641 0216  

 
Megrendelés történhet regisztrációval és regisztráció nélkül is (de csak kizárólag írásos formában). Rendelését a kosár gomb használatával adhatja le. Az adatok védelméről bővebben a kezdőlapon található „Vonatkozó jogszabályok, ÁSZF” menüpont alatt olvashat.

 

2. Fizetés:

Utánvéttel (az áru kiszállításakor, előzetes megtekintés nélkül)
Átutalással (áru átvétele előtt, a termék árának 100%-os megfizetésével, kiszállítás esetén előzetes megtekintés nélkül.
 

3. Szállítás: Kiszállítás (GLS) 1-5 munkanapon belül. 

 

Minden más esetben egyedi egyeztetés alapján történik, a Tel: 0630 641 0216 -es telefonszámon, illetve az nexxbutor@gmail.com e-mail címen.

 

4.Elállás:
Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli, a terméket eredeti csomagolásban kell visszaküldeni! A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a  termék vételárát. (egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)


Rendeltetésszerű használat esetén ,termékeinkre a jogszabályokban meghatározott 6 hónap garanciát vállalunk (kivétel a favázas hintaszékek, értékcsökkentett termékek, az üvegáru és a bútorok üveg tartozékai ,amelyekre nincs garancia ,illetve a szezonális jellegű termékek amelyekre a garancia 1 hónap). Ez tartalmazza a javítást, illetve a cserét. Ha a termék a nem rendeltetésszerű használat miatt sérült meg, a garancia megszűnik és  a javítási költség a vevőt terheli, ha a termék összeszerelést igényel és nem szakembereinkkel szerelteti össze, illetve a saját kezűleg történt összeszerelési hibákból eredő károkért felelőséget nem vállalunk, és a javítási költség itt is a vevőt terheli. A párnákra garanciát nem tudunk vállalni.

Áraink a raktáron lévő készlet erejéig érvényesek,az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon történő esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!

Bármilyen kérdés esetén kérjük illetve az nexxbutor@gmail.com e-mail címen.

Nzc4Zj