Akciós termékek

Régi ár 44 990 Ft
Akciós ár 32 990 Ft
Raktáron
Régi ár 89 990 Ft
Akciós ár 34 990 Ft
Raktáron
Régi ár 19 990 Ft
Akciós ár 2 990 Ft
Raktáron

Üzleti feltételek
Vásárlási feltételek

A vásárlás/megrendelés menete

 

1. Megrendelés: Közvetlenül a importőrtől.

Áru raktáron van, nyitvatartási idő alatt személyesen átvehető.

 

Sunrise Impex Kft - Nexx Bútor

Adóazonosító szám: 12551338-2-43  

Cégjegyzékszám: 01-09-692184

1097 Budapest Gubacsi út 30.

Tel: 0630 641 0216

 

A régi fegyvergyár magas téglakéményével szemben.
Megrendelés történhet regisztrációval és regisztráció nélkül is (de csak kizárólag írásos formában). Rendelését a kosár gomb használatával, e-mailben vagy SMS-ben (0630 641 0216) adhatja le. Az adatok védelméről bővebben a kezdőlapon található „Vonatkozó jogszabályok, ÁSZF” menüpont alatt olvashat.

 

2. Fizetés:

Utánvéttel (az áru kiszállításakor, előzetes megtekintés nélkül)
Átutalással (áru átvétele előtt, a termék árának 100%-os megfizetésével, kiszállítás esetén előzetes megtekintés nélkül, vagy a termék átvehető az üzletünkben is annak megtekintése után)
Személyesen, üzletünkben készpénzzel, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.

 

3. Szállítás: Kiszállítás (MPL, GLS) 1-3 munkanapon belül.

A szállítás költség összegét megtalálja a termék leírásban.

Utánvétes csomag esetén telefonon egyeztetjük az időpontot.

 

Minden más esetben egyedi egyeztetés alapján történik, a Tel: 0630 641 0216 -es telefonszámon, illetve az nexxbutor@gmail.com e-mail címen.

 

4.Elállás:
Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli, a terméket eredeti csomagolásban kell visszaküldeni! A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a  termék vételárát. (egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)


Rendeltetésszerű használat esetén ,termékeinkre a jogszabályokban meghatározott 6 hónap garanciát vállalunk (kivétel a favázas hintaszékek, értékcsökkentett termékek, az üvegáru és a bútorok üveg tartozékai ,amelyekre nincs garancia ,illetve a szezonális jellegű termékek amelyekre a garancia 1 hónap). Ez tartalmazza a javítást, illetve a cserét. Ha a termék a nem rendeltetésszerű használat miatt sérült meg, a garancia megszűnik és  a javítási költség a vevőt terheli, ha a termék összeszerelést igényel és nem szakembereinkkel szerelteti össze, illetve a saját kezűleg történt összeszerelési hibákból eredő károkért felelőséget nem vállalunk, és a javítási költség itt is a vevőt terheli. A párnákra garanciát nem tudunk vállalni.

Áraink a raktáron lévő készlet erejéig érvényesek,az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
 

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon történő esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!

Bármilyen kérdés esetén kérjük forduljon bizalommal kollégáinkhoz a 0630 641 0216 -es

telefonszámon, illetve az nexxbutor@gmail.com e-mail címen.

MzMyMTk3Yz